Skip to content

PROFOREST 2021

Suomen keskeisin metsäalan tapahtuma
24.-25.9.
2021, Kalajoki

Proforest – voita messuliput ja majoitus neljälle
Arvonnan säännöt ja ehdot

Kilpailun järjestää Expomark Oy (Y-tunnus 1933047-2), Puistokatu 2-4 C, 40100 Jyväskylä.

Osallistumalla olet mukana arvonnassa, jossa Expomark Oy arpoo kaikkien osallistujien kesken messuliput Proforest-tapahtumaan sekä majoituksen neljälle henkilölle.

Palkinto sisältää neljä messulippua ja majoituksen neljälle henkilölle (palkinnon arvo 577 euroa). Liput ovat Proforest-tapahtumaan, joka järjestetään 24.–25.9.2021 Kalajoella. Lisäksi palkintoon kuuluu majoituslahjakortti Kalajoen Keskusvaraamolle. Majoituslahjakortti sisältää kahden aikuisen ja kahden lapsen kahden vuorokauden majoituksen kerrostalon lomahuoneistossa (sis. liinavaatteet neljälle ja loppusiivouksen). Majoituslahjakortti on voimassa 31.5.2022 asti.

Osallistumisaikaa on 30.8.2021 klo 12 asti, jonka jälkeen arvonta suoritetaan.

Arvontaan osallistutaan osoitteessa https://proforest.expomark.fi/arvonta/. Osallistuminen vaatii sivustolla olevan lomakkeen täyttämisen ja yhteystietojen antamisen. Yhteystiedot lisätään Expomarkin asiakashallintajärjestelmään. Yhteystiedot jaetaan myös Kalajoen Keskusvaraamo Oy:n kanssa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.

Nämä säännöt ja ehdot koskevat kaikkia arvontaan osallistuvia. Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja ehtoja.

Oikeus muutoksiin pidätetään

Oikeus kaikenlaisiin muutoksiin tapahtuman ja majoituksen osalta pidätetään.

Osallistuminen ja palkinnon luovuttaminen

Osallistumisaika päättyy 25.8.2021 klo 12. Osallistumisajan jälkeen kilpailuun ei voi enää osallistua.

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti arvonnan jälkeen sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta annettujen yhteystietojen kautta 7 vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei vastaa ohjelmistovirheistä, järjestelmän hajoamisesta tai viestintäyhteyksissä, palvelimessa tai muissa olosuhteissa tapahtuvista virheistä, jotka vaikuttavat siihen, että voittajaa ei tavoiteta määräaikaan mennessä.

Voittajan tiedot ilmoitetaan Kalajoen Keskusvaraamolle. Voittajan tulee itse varata majoitus Kalajoen Keskusvaraamolta numerosta 08 4694 449 (kalajokikeskusvaraamo.fi). Messuliput toimitetaan voittajalle postitse.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä ja ehdoissa mainitun palkinnon sisältöön, arvoon sekä palkinnon luovuttamiseen. Arvonnan voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta, sen käyttämisestä tai käyttämättä jättämisestä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, muuksi palveluksi tai tuotteeksi.

Arvonnan järjestäjä ilmoittaa mahdollisissa force majeure -tilanteissa arvontaa koskevista muutoksista nettisivuilla https://proforest.expomark.fi/. Arvonnan sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Tietosuojaseloste

Katso Tietosuojaseloste tästä

Tilaa uutiskirje

Tilaa Proforest tapahtuman uutiskirje – pysyt kuulolla ohjelmasta ja parhaista messutärpeistä.

TeollisuustapahtumatYhteistyössä