Skip to content

Näin teemme tapahtumasta turvallisen sinulle 

Hygienia

Kasvomaskeja on saatavilla maksutta sisäänkäynneillä. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Käsidesipisteitä löydät sisäänkäynneiltä, halleista, ohjelmapisteiltä ja wc-tiloista. Wc-tiloissa on kosketusvapaat hanat. 

Tehostettu siivous

Tapahtuma-aikaista siivousta tehostetaan desinfioimalla palvelupisteiden ja yleisten tilojen pintoja säännöllisesti sekä siivoamalla ja desinfioimalla wc-tiloja tiheään tahtiin. Käsidesiä ja saippuaa on käytössä koko ajan.  

Turvavälit 

Tapahtumassa on tavallista väljemmät turvavälit ja kulkureitit sekä selkeät kulkusuunta- ja turvavälimerkinnät kaikkialla. Päiväkohtaista kävijämäärää seurataan ja porrastetaan tarpeen mukaan riittävän väljän yleisötilan varmistamiseksi. Messujen henkilökunta ja opasteet muistuttavat turvaväleistä aktiivisesti. Mahdollisissa jonotuspaikoissa on selkeät turvavälimerkinnät. 

Maksaminen

Korttimaksaminen mahdollista kaikissa palvelupisteissä. 

Ravintolat 

Ravintoloissa ja kahviloissa noudatetaan tarkoin viranomaisten ravintola- ja kahvilatoiminnalle antamia suosituksia. Tiloissa huolehditaan turvaväleis. Vitriinissä tarjolla on yksittäispakattuja annoksia. Mahdollisuus käsien desinfiointiin ja sähköiseen maksamiseen.    

Osaava henkilökunta 

Henkilökuntamme opastaa ja neuvoo kaikessa turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Voit asioida turvallisesti palvelupisteillämme. Ne on varustettu suojapleksein ja henkilökuntamme on varustautunut kasvosuojin sekä tehokkaalla käsihygienialla. 

Hissit 

Hisseihin mahtuu vain rajatusti henkilöitä, joten hissien käyttö ensisijaisesti niitä tarvitseville. Jos voit, käytä portaita. Hissien edessä on opasteet henkilömääristä (1-2 kerralla)

Ensiapu 

Messutapahtumissa päivystävät SPR:n koulutetut ammattilaiset. Mikäli epäilet saaneesi koronatartunnan, ensiapupisteen henkilökunta antaa ohjeet, miten pitää toimia. Tapahtumaan voi tulla vain täysin oireettomana. 

Opastus 

Tapahtumassa on tehostettu viestintää diginäytöin, kuulutuksin, opastein ja kartoin sekä ennakkoon netissä. 

Näin sinä voit auttaa tekemään tapahtumasta turvallisen

Seuraa ohjeita näytöiltä, kuulutuksista ja opastuksista. 

Tule tapahtumaan turvallisesti 

Suosi sähköistä asiointia kaikissa pisteissä, missä se on mahdollista. Pidä messuvierailun aikana kasvomaskia (ellei erillistä syytä olla pitämättä). 

Hygienia

Pese tai desinfioi kätesi saapuessasi ja useasti vierailun aikanaVältä pintojen koskettelua. Yski tai aivasta hihaan tai nenäliinaan.

Turvavälit 

Noudata kulkusuuntaohjeita ja pidä kiinni turvaväleistä tapahtuma-alueella. Noudata lähtökohtaisesti oikeanpuoleista liikennettä. Seuraa opastusta.

Maksaminen 

Osta lippu verkosta tai rekisteröidy ennakkoon sähköisesti. Paikan päällä suosi korttimaksua kaikissa palvelupisteissä. 

Ravintolat 

Huolehdithan hyvästä hygieniasta myös ravintolatiloissa asioidessasi, pese ja desinfioi kätesi ennen linjastoa. Ravintolatiloista löytyy kosketusvapaita käsidesinfiointiaineen annostelijoita. Käytäthän maskia ruokailuun saakka, istu oman seurueesi kanssa ja noudata turvavälejä. 

 

Tervetuloa terveenä 

Suosituksemme kaikille asiakkaillemme on, että messuille saavutaan vain täysin terveenä, oireettomana ja mielellään täyden rokotussuojan saaneena. Mikäli olet altistunut virukselle, noudata karanteenisuosituksia äläkä altista muita.

Tervehtiminen 

Vältä kättelyä, nyt on ok tervehtiä moikkaamalla.