Skip to content

Uutiset

Tiedote 19.4.

Suomen keskeisin metsä- ja konealan tapahtuma
23. – 24.5.2025, Kalajoki

 

Varaa osastopaikka nyt

Proforest-uutisia metsäalan ammattilaisille

Näiltä sivuilta voit lukea uutisia metsäalan ammattilaisille Proforest-tapahtumaan liittyen.

Tiedote 20.4.2023

Kalajoella 12. – 13.5. järjestettävä Proforest-tapahtuma puhuu Suomelle tärkeän metsä- ja konealan puolesta

 

Proforest on mainio tilaisuus nähdä Suomen suurimmat metsä- ja konealan toimijat yhdessä paikassa. Tapahtumaan on ilmoittaunut tähän mennessä jo yli 170 näytteilleasettajaa, eli messuosastopaikat on myyty lähes loppuun. Näytteilleasettajien joukossa on mm. Komatsu Forest Oy, Ponsse Oyj ja Scania Suomi Oy. Näytteilleasettajat esittelevät palveluitaan sekä järjestävät työnäytöksiä, joissa raskasta kalustoa ja työvälineitä voi nähdä toiminnassa. Tapahtuma on avoinna perjantaina 12.5. klo 9–17 ja lauantaina 13.5. klo 9–16.

Lue lisää

 

Proforest 2023 esittelee Suomen metsä- ja konealan uudet tuulet

Suomen keskeisin metsä- ja konealan tapahtuma Proforest tulee jälleen! Vuoden 2023 Proforest järjestetään 12.–13.5.2023 tuttuun tapaan Kalajoen lentokentällä. Joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma kerää yhteen paikkaan metsä- ja metsäkonealan suurimmat toimijat Suomessa, ja syitä osallistumiseen on lukuisia!

Lue lisää

Proforest 2021

Kuva: Visit Kalajoki /Vesa Rönty

Tiedote 25.9.2021

Proforest oli onnistunut avaus metsäalan tapahtumille poikkeusajan jälkeen

Metsäalan ammattilaiset kokoontuivat tänä viikonloppuna pitkästä aikaa yhteen paikkaan, kun Kalajoen lentokentällä järjestettiin Proforest-tapahtuma 24.–25.9.2021. Tapahtumassa koettiin kohtaamisen riemua ja nostettiin katseet kohti metsäalan tulevaisuutta.

Järjestyksessään kolmas Proforest-tapahtuma keräsi metsäalan ammattilaiset ja alasta kiinnostuneet Kalajoen lentokentälle syksyisenä viikonloppuna. Proforest herätteli tapahtuma-alaa onnistuneesti pitkän poikkeusajan ja hiljaiselon jälkeen.

Lue lisää

Tiedote 20.9.2021:

Proforest-tapahtuma kokoaa koko metsäalan yhteen – samalla otetaan tärkeä askel kohti koronan jälkeistä aikaa

24.–25.9.2021 Kalajoen lentokentällä järjestetään Proforest 2021 -tapahtuma. Tapahtuma on tämän vuoden keskeisin tapahtuma metsäalan ammattilaisille, ja mahdollistaa taas verkostoitumisen ja kasvokkaiset kohtaamiset poikkeusajan jälkeen.

Lue lisää

Tiedote 24.8.2021:

Metsäalan toimijat kohtaavat Kalajoella – Proforest-tapahtuma tarjoaa lukuisia syitä osallistua

Kalajoella 24.–25.9. järjestettävä Proforest on metsäalan ammattilaisten keskeisin tapahtuma Suomessa. Tapahtuma kokoaa yhteen alan suurimmat tekijät sekä uusimmat lupaukset. Laajan ja mielenkiintoisen tarjonnan ansiosta Proforest sopii paitsi ammattilaisille, myös kaikille metsäalasta kiinnostuneille ja metsäpalstaa omistaville.

Lue lisää

Tiedote 15.3.2021:

Toukokuulle suunniteltu suuri metsäalan tapahtuma Proforest siirtyy järjestettäväksi 24.-25.9.2021.

Tapahtumapaikkana säilyy suunnitellusti Kalajoen lentokenttä.

Päätös johtuu Covid-19-viruksen aiheuttamasta pandemiatilanteesta. Vaikka uutiset koronarokotuksista ovat toiveikkaita, vaikuttaa pandemia edelleen näytteilleasettajien ja kävijöiden mahdollisuuksiin valmistautua ja osallistua keväälle suunniteltuun tapahtumaan. Siirtopäätös tehtiin näytteilleasettajien ja läheisimpien yhteistyökumppaneiden kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta.

Lue lisää

 

 

Metsäkonealan suurtapahtuman Proforestin kasvu jatkuu, nyt uudella järjestämispaikkakunnalla Kalajoella

Uusi järjestämispaikkakunta tarjoaa tapahtumaan osallistuville yrityksille ja tuhansille messuvieraille erinomaiset majoitus- ja oheispalvelut. Proforest järjestetään seuraavan kerran toukokuussa 2021. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Suomen Messut Osuuskuntaan kuuluva Expomark Oy.

Lue lisää

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Proforest tapahtuman uutiskirje – pysyt kuulolla ohjelmasta ja parhaista messutärpeistä.

Teollisuustapahtumat