Skip to content

Aineistopankki

Suomen keskeisin metsä- ja konealan tapahtuma
23. – 24.5.2025, Kalajoki

Aineistopankkiin >>

 

Proforest aineistopankki

Messujärjestäjä Expomark markkinoi messutapahtumaa ja messuille osallistuva yritys omaa messuosastoaan. Osallistumista kannattaa markkinoida jo etukäteen, jotta asiakkaat osaavat tulla osastollenne.

Sen lisäksi, että kerrot muun markkinoinnin ja mainonnan yhteydessä yrityksesi osallistuvan messuille, asiakkaita kannattaa kutsua osastolle henkilökohtaisesti. Voit myös lähettää asiakkaillesi kirjeen, jossa kerrot osallistumisestanne ja kutsut käymään osastolla.

Tapahtuman logon hyödyntäminen omassa markkinoinnissa on oiva keino muistuttaa asiakkaita tulevista messuista ja houkutella heitä kohtaamaan juuri sinun yrityksesi messujen aikana. Voit käyttää tapahtuman logoja mm. omilla nettisivuillasi, sähköisissä uutiskirjeissä, mainoksissa ja asiakaslehdissä.

Mikäli haluat logon eri muodossa/koossa tai olet kiinnostunut lisänäkyvyydestä, ota yhteyttä: Expomark Oy, puh. 010 830 0800 tai asiakaspalvelu@expomark.fi

Copyright Expomark Oy.

Tunnelmia vuoden 2021 tapahtumasta

Aineistopankista löydät myös kuvia ja tunnelmia vuoden 2021 Proforest-tapahtumasta. Mikäli käytät kuvia, lisääthän maininnan:

Kuva (tai kuvat): Visit Kalajoki / Vesa Rönty

Klikkaa hiiren oikealla näppäimellä haluamasi linkin päällä ja valitse ”Tallenna kohde nimellä”.

Aineistopankkiin >>

 

 

Proforest-tapahtuman tunnus PNG-muodossa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.